24 Temmuz 2013 Çarşamba

Sahnedeyken; Elvis ve Kör kız

Merhaba arkadaşlar sırada gözlerimi dolduran bir Elvis anısı var :( İsterseniz direk olarak o anıya geçelim. Bu anı Norfolk Scope, 20 Temmuz 1975 konserinde yaşanmıştır. Gerçekten Elvis'in insani yanını, çocuklara sevgisini, merhametli oluşunu ve mükemmel bir kişilikte oluşunu gösterir nitelikte. Artık böyle çevirilerede yer vereceğim sitemiz de. Elvis'i daha yakından tanımak için. 
(Çeviriyi okumak için resmin altındaki Devamı yazısına tıklayınız)


20 Temmuz, 1975 konseri sırasında, Elvis şarkı arasında etrafta şaka yapıp, fular dağıtırken sahnenin en solundaki ayakta duran küçük kızı farketti. Elvis yürüyerek dolaştı ve kızın yanına giderek dizini çöktü. Kızın kör olduğunu farkedince, Elvis ellerini tuttu ve onunla birkaç dakika konuştu. Mikrofonu ağzından uzak tuttuğu için dedikleri duyulmadı. Sonra fularını öptü ve fularını iki gözüne dokundurdu. Ve bitirdiğinde Elvis fuları çocuğun boynuna sardı ve kıza uzun uzun sarıldı.Küçük kız tam bir güven ile orada durdu, Elvis birşeyler yaparken. Kız doğuştan kördü.

Elvis kızımıza sarılırken



6 yorum:

  1. Off o kadar şey yazdım olmadı sanırım :(( Neyse kısaca tekrardan toparliyim böyle güzel bir site açtığın için çok teşekkür ederim sana Emre her gece açıp okurum hep yazdıklarını şarkı sözlerini çünkü Elvise taparcasına aşığım ben:) instagramın falan varsa ordan konuşup tanışabilirmiyiz iki Elvis sever olarak:) yanlış anlama beni Elvis adına paylaşımlar muhabbetler falan neyse simdiden teşekkür ederim^^

    YanıtlaSil
  2. Hayır ölmedim:) nasıl iletişime geçicez?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.facebook.com/evolutionbecomesrevolutionn burdan :)

      Sil
  3. Kral'ın sahne ile bütünleşmesinin gösteriyor ve müziğe duyduğu aşkı insana sevgiyi duygulanmamak elde değil.

    YanıtlaSil